2 de des. 2010

METRO-HARRAGA (fotografia)-ARTS SANTA MÒNICA

Del 10 de desembre al 3 de gener
Estació de metro DRASSANES

METRO-HARRAGA
Associació sociocultural La Muga: Miquel Candela Martínez/ Rachid Et Tayed/ David Garcia Savalls/ Christian Giménez Màrquez i José Rebollo Redondo.

El projecte reflexiona entorn a la immigració il·legal, posant una atenció especial en aquelles persones que provenen del nord d’Àfrica i que han creuat les fronteres en situacions de risc. Una proposta fotogràfica que s’instal·larà a l’estació de Drassanes a partir del 10 de desembre. La intervenció artística pretén emprar l’espai del metro per mostrar les diferents percepcions i usos dels mitjans de transport. Contraposa històries vinculades al viatge, entès aquest com a trajecte cap a un objectiu definit: el treball. Per una banda, el personatge del nord presenta el trajecte com a quelcom quotidià i rutinari; per altra, el personatge del sud (el harraga) presenta el desplaçament com a qüestió de vida o mort per aconseguir un lloc de treball.

L’entitat “Casal dels Infants” col·labora en aquest projecte, implicant i treballant amb joves immigrants, fent-los partícips del procés creatiu mitjançant diversos tallers.


Adrià Sentís

1 comentari:

  1. http://www.artssantamonica.cat/ACTIVITATS/tabid/134/language/ca-ES/Default.aspx#activitat155

    ResponElimina