26 d’oct. 2010

Margit Denz

Us vull presentar aquesta artista austríaca, Margit Denz, la seva obra reflexiona sobre la mitologia clàssica, sobre el cos, la sensualitat i l’erotisme femení. Considero que avarca molts dels temes que hem tractat a classe (objecte, escultura i instal·lació) i crec que us pot interessar conèixer-la o simes no fer una ollada a la seva obra.
 Margit Denz treballa a partir de la reproducció de peces de porcellana, d’una manera artesanal però a partir de motlles i també amb instal·lacions. L’he recordat gràcies a l’obra  The Dinner Part  de Judiy Chicago ja que una de les peces de  Margit Denz consisteix en un banquet per agrair la collita als deus de la terra, en aquesta instal·lació es una taula parada amb plats,tasses...que ens recorden òrgans sexuals, igual que a l’obra de Judiy.
Bé us adjunto aquest linc on hi ha un resum mes concret de la seva obra, és la pàgina web del museu de ceràmica de Barcelona on va realitzar una exposició al 2006. http://www.museuceramica.bcn.es/expo/intim_MargitDenz.htm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada