20 d’oct. 2010

Meninas i Memòries

L'altre dia em vaig perdre pel barri gòtic i vaig trobar per casualitat un parell d'exposicions que potser us interessen i m'agradaria recomanar-vos:

La primera es troba a la galeria Trama, al número 8 del Carrer Petritxol, i es titula Meninas y Paisaje Urbano. L'autora és Anna Miquel, una artista que treballa amb materials poc convencionals (ciments, acetats, resines, cel·lofans, etc) i els combina amb pintures de colors vius, obtenint com a resultat unes obres plenes de transparències i jocs de llum molt originals. En aquestes hi apareixen les ja consabudes 'meninas' associades a icones del món actual, en un entorn urbà ple de fum i gratacels. Es va inaugurar el 14 d'octubre i finalitza el 16 de novembre; encara hi sou a temps!

La segona la podeu localitzar al número 5 del mateix carrer, al segon pis de la Sala Parés. L'exposició s'anomena Memòries de Barcelona, i l'artista, David Casals. Aquest pinta racons i situacions de la ciutat comtal amb una precisió i un realisme dignes d'admirar; fa us quadres amb tinta, grafit o acrílics que juraries que són fotografies, gairebé sempre en blanc i negre. La van obrir el 30 de setembre i només hi serà fins el 26 d'octubre, així que afanyeu-vos!




Gemma Fontanals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada